Tinerii Schimbă România - Simina Tulbure

Simina este unul dintre cei aproximativ 5,6 milioane de români care sunt în diaspora. A ajuns pentru prima dată în Marea Britanie, acum nouă ani, cu dorința de a studia. După ce a cunoscut o altfel de lume, a ales să nu se mai întoarcă acasă, cel puțin pentru moment.

Am întrebat-o de ce s-a implicat în politică, și ne-a răspuns în felul următor :

,,Printre motivele emigrării se numără corupția, calitatea slabă a clasei politice pe care o avem de 30 de ani și mai ales lipsa de oportunități de dezvoltare profesională pentru tinerii români.

În toți acesti ani, am fost mereu un ambasador al României! 🇹🇩

Indiferent de țara în care am locuit, fie Marea Britanie, fie Luxemburg, mereu m-am implicat în activități extracuriculare, am întâlnit mulți tineri români și am încercat să devin o voce pentru românii de acasă.

Implicarea mea în politică este din dorința de a ajuta alți tineri care urmează să-și aleagă drumul în viață în așa fel încât fiecare român șă aibă aceleași drepturi și oportunități ca orice cetățean european. Tinerii sunt cei care vor schimba România în bine. 👩‍💼👨‍💼

În cadrul conferinței, îmi propun să vă vorbesc despre cât de frumoasă este Uniunea Europeană, despre beneficiile pe care le avem ca tineri europeni și despre nenumăratele oportunități de a ne dezvolta. Uniunea Europeană este parte din noi și din dezvoltarea noastră!"

Haide și tu pe bit.ly/TineriiSchimbaRomania și ai ocazia să o cunoaști pe Simina în cadrul evenimentului. Cu siguranță nu vrei să ratezi acest eveniment, în special dacă acum iei primele decizii importante în viață!